ich-zapfe

Navulkit voor Kingdom Brew Kit - Tripel


Item nummerĀ NEW-14027

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 31,04
EUR Ā 24,39 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Navulkit voor Kingdom Brew Kit - Tripel

Thuis een heerlijke, stevige Belgische klassieker brouwen? Zoek dan niet verder dan de Kingdom navulset Tripel. Perfect voor gebruik met de Kingdom Beer Brew Kit, deze all-grain brauset stelt je in staat om met gemak 5 liter bier te brouwen, zelfs zonder enige voorkennis.

Met een rijk en complex smaakprofiel, inclusief tonen van fruit, kruiden en een zachte, moutige afdronk, is deze triple bust de perfecte keuze voor elke bierliefhebber die iets nieuws wil proberen. En met een alcoholpercentage van 9% is het een punch die zeker indruk zal maken.

De Kingdom navulset Tripel bevat alles wat je nodig hebt om aan je brouwavontuur te beginnen, inclusief een compleet, gekrast graanmengsel van geraspte mout, gist en hop, evenals alle extra ingrediƫnten die nodig zijn voor het recept. Daarnaast ontvang je Chemipro Oxi-reinigingsmiddel, Braublatt Pro-stijl, en gedetailleerde zetinstructies om je op weg te helpen.

Wilt u uw brouwproces naar een hoger niveau tillen? Voeg zeker de Kingdom Beer Bottling Kit toe aan je bestelling. Met alles wat je nodig hebt om je Kingdom-bierflessen te vullen, inclusief doppen, etiketten en een handig dopgereedschap, is deze kit de perfecte aanvulling op je brouwinstallatie.

Item ID 99923602
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 2180 g
Dimensies 294Ɨ191Ɨ118mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: