Startset wijnmaken, Startpakket wijn maken, Wijn maken kit - met plastic vat 30L, groot

Heeft u altijd al uw eigen wijn willen maken en hiervan willen genieten? De startset voor het zelf maken van wijn met een gistingsvat van 30 liter is de ideale oplossing voor iedereen die van wijn houdt en hier graag zelf mee aan de slag gaat. Met deze uitgebreide set kunt u zelf uw eigen heerlijke wijnen maken en deze trots tonen aan uw vrienden en familie.

Kenmerken

  • Hoogwaardig gistingsvat van 30 liter
  • Gemaakt van voedselveilig plastic
  • Luchtdichte afsluiting voor een optimale fermentatie en rijping van de wijn
  • Inclusief accessoires om het hele wijnbereidingsproces te doorlopen
  • Geschikt voor zowel beginners als ervaren hobbywijnmakers
  • Ideaal voor speciale gelegenheden zoals familiebijeenkomsten, bruiloften en wijnproeverijen

Het hoogwaardige gistingsvat met een inhoud van 30 liter is het hart van deze set. Het vat is speciaal ontworpen voor het maken van wijn en is gemaakt van voedselveilig plastic dat geen ongewenste smaken afgeeft aan de wijn. Het vat heeft een goed sluitend deksel dat zorgt voor een luchtdichte afsluiting, waardoor een optimale fermentatie en rijping van de wijn mogelijk is.

Naast het gistingsvat bevat de startset een verscheidenheid aan accessoires waarmee u gemakkelijk door het hele wijnbereidingsproces kunt navigeren. Van droge gist, gistvoedingzout en kaliumpyrosulfiet tot multifunctionele reiniger, vinometer, bierwortspindel, maatcilinder en vijzel voor blazen. Alles wat u nodig heeft om uw eigen unieke wijn te maken.

De startset is geschikt voor zowel beginners als ervaren hobbywijnmakers. Hiermee kunt u uw eigen wijn in grote hoeveelheden maken, waardoor deze perfect is voor speciale gelegenheden zoals familiebijeenkomsten, bruiloften of wijnproeverijen. Bovendien kunt u met deze set uw creativiteit de vrije loop laten en verschillende druivensoorten en smaken combineren tot uw eigen favoriete wijn.

Bestel vandaag nog de startset voor het maken van uw eigen wijn met gistingsvat (30l) en dompel uzelf onder in de fascinerende wereld van het wijnmaken. Breng uw passie voor wijn naar een nieuw niveau en maak indruk op uw vrienden en familie met uw zelfgemaakte wijncreaties. Ontdek de vreugde en vervulling die gepaard gaat met het maken en genieten van uw eigen wijn.

Item ID 99924330
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3177 g
Dimensies 410×410×400mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!