ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - P3500, gepolijst


Item nummer NEW-3331

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 120,00
EUR  96,20 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - P3500, gepolijst

Breng een revolutie teweeg in uw bierserveerspel met onze eersteklas P3500-compensatorkraan, zorgvuldig vervaardigd uit chroom-nikkel-staal en gepolijst tot een oogverblindende glans. Dit baanbrekende hulpmiddel bepaalt de norm voor uitmuntendheid op het gebied van biertappen en komt tegemoet aan de veeleisende behoeften van zowel doorgewinterde professionals als beginnende barliefhebbers.

Ongeëvenaarde kwaliteit, ongeëvenaarde prestaties

  • Ervaar het tappen van bier als nooit tevoren met de roestvrijstalen compensator, die zorgt voor een feilloos vloeiende stroom zonder hinderlijk schuimen of vervelende druppels.
  • Krijg absolute controle over de schuimniveaus van uw bier met de nauwkeurig ontworpen schuimknop, waarmee u volledige controle krijgt over de schuimigheid van uw brouwsel.
  • Maak moeiteloos gebruik van het potentieel van het vat met de snelle en efficiënte 10 mm uitloop, waardoor het schenkproces tot in de perfectie wordt vereenvoudigd.
  • Onze P3500-compensatorkraan is gemaakt van hoogwaardig chroom-nikkel-staal en garandeert een ongeëvenaarde duurzaamheid en is jarenlang bestand tegen roest en corrosie.
  • Verzeker u van onberispelijke hygiënenormen met ons zelfsluitende mechanisme, dat besmetting tegengaat en ongewenste lekkages voorkomt, zodat u keer op keer verzekerd bent van een onberispelijke schenkervaring.
  • Aanpassingsvermogen op zijn best: de 35 mm en 55 mm SK-343-025 schroefdraadaansluiting biedt onze P3500 compensatorkraan een ongeëvenaarde veelzijdigheid en kan gemakkelijk naadloos worden geïntegreerd in een verscheidenheid aan opstellingen.
  • Maar wacht, er is meer! Onze compensatorkraan P3500 levert niet alleen functionaliteit, maar tilt ook uw esthetische spel naar een hoger niveau met zijn strakke en gepolijste ontwerp. Met afmetingen van 100×42×115 mm en een gewicht van 700 g is hij zowel visueel verbluffend als robuust en biedt hij een perfecte mix van vorm en functie.

Verhoog uw bierervaring

Investeren in onze P3500-compensatorkraan is niet alleen een aankoop, het is een statement. Het is een toewijding om niets minder dan perfectie te leveren aan uw klanten, waardoor uw etablissement zich onderscheidt als een baken van uitmuntendheid in de wereld van bierservice. Of u nu een doorgewinterde restauranthouder bent of een beginnende bareigenaar, onze compensatorkraan P3500 is uw ticket naar gelukzaligheid bij het serveren van bier. Verbeter vandaag nog je bierspel!

Item ID 453047
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 725 g
Dimensies 100×42×115mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: