ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - C-TAP, goudkleurig


Item nummer NEW-3327

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 216,00
EUR  161,99 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - C-TAP, goudkleurig

Kenmerken:

  • C-TAP compensatorkraan in chroom-nikkel-staal, gouden look
  • Schuimknop voor ongeëvenaarde tapresultaten
  • 35 mm en 55 mm schroefdraadconnectoren voor eenvoudige installatie
  • Gemaakt van hoogwaardig chroom-nikkel-staal voor uitzonderlijke duurzaamheid
  • Nauwkeurige afwerking voor eenvoudige reiniging en weinig onderhoud
  • Elegant en modern ontwerp geschikt voor elke horecaomgeving

De C-TAP-compensatorkraan, vervaardigd uit voortreffelijk chroom-nikkelstaal met een luxueuze gouden afwerking, belichaamt het toppunt van verfijning in het tappen van bier. Het schitterende ontwerp is niet alleen een visueel genot, maar ook een bewijs van de uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor een langdurige investering voor uw bedrijf wordt gegarandeerd.

Breng uw brouwervaring naar ongekende hoogten met de geïntegreerde schuimknoptechnologie. Met deze unieke functie kunt u het schuimniveau nauwkeurig afstellen, waardoor tapresultaten worden verkregen die ongeëvenaard zijn in de branche. De schuimknop voegt een laagje controle en finesse toe aan het tappen van bier, waardoor het een favoriet is onder zowel doorgewinterde barmannen als beginners.

Het installeren van de C-TAP is een fluitje van een cent, dankzij de meegeleverde 35 mm en 55 mm schroefdraadconnectoren. Of u nu een doe-het-zelver of een professionele installateur bent, u zult de eenvoud en efficiëntie van het installatieproces waarderen. Het is een kraan die is ontworpen voor gemak van begin tot eind.

De nauwgezette afwerking achter de C-TAP garandeert niet alleen optimale prestaties, maar minimaliseert ook de noodzaak voor uitgebreid onderhoud. Schoonmaken is een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat elke gietbeurt hygiënisch perfect is. Deze kraan is ontworpen voor degenen die waarde hechten aan efficiëntie en betrouwbaarheid in hun biertapapparatuur.

Naast zijn functionele uitmuntendheid beschikt de C-TAP over een elegant en modern ontwerp, waardoor hij een naadloze aanvulling is op elke horecaomgeving. Verhoog de esthetische aantrekkingskracht van uw bar of restaurant en zorg ervoor dat uw klanten kunnen genieten van een eersteklas bierdrinkervaring.

Investeer vandaag nog in de C-TAP-compensatorkraan en zie hoe deze nieuwe normen stelt voor de biertap. Verminder bierverliezen, verhoog de winstgevendheid en overtref de verwachtingen van uw klanten. Verhoog de reputatie van uw etablissement door de best mogelijke bierervaring aan te bieden.

Item ID 453046
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 725 g
Dimensies 100×42×115mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: