ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - BA1000, gepolijst


Item nummer NEW-3276

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 106,90
EUR  98,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - BA1000, gepolijst

Creëer een efficiënte en nauwkeurige Tapkraanervaring met de BA1000 Tapkraan van gepolijst chroom-nikkel-staal. Als u een restaurateur of bareigenaar bent die topkwaliteit nastreeft, is deze kraan een must-have voor uw bedrijf.

Kenmerken:

  • Het NW-formaat van 7 mm maakt bliksemsnel en efficiënt tikken mogelijk, waardoor het perfect is voor een drukke omgeving
  • De ingebouwde schuimdrukknop geeft je volledige controle over de schuimmengverhouding, zodat je keer op keer de perfecte schenking krijgt
  • De complete rozet en borgmoer zorgen voor een moeiteloze installatie
  • De 10 mm uitloop is perfect voor een snel en efficiënt tapproces
  • De schroefdraadconnector, die ongeveer 55 mm lang is, biedt maximale flexibiliteit tijdens de installatie

Naast zijn technische kenmerken heeft de BA1000 Tapkraan een chique en aantrekkelijk ontwerp met zijn gepolijste chroomnikkelstalen behuizing, waardoor hij een echte blikvanger is in uw bar of restaurant.

Verbeter uw Tapkraanmogelijkheden met het razendsnelle NW 7 mm-formaat van de BA1000-Tapkraan, waardoor een snel en efficiënt tapproces wordt gegarandeerd, zelfs in de drukste omgevingen. De ingebouwde schuimdrukknop biedt u ongeëvenaarde controle over de mengverhouding van het schuim, waardoor elke keer het perfecte schenken wordt gegarandeerd, waardoor uw klanten blij zullen zijn met hun bierdrinkervaring.

De installatie wordt een fluitje van een cent dankzij de complete rozet en borgmoer, waardoor u de BA1000 Tapkraan moeiteloos opstelt. De 10 mm uitloop draagt verder bij aan een snel en efficiënt tapproces, waardoor uw klanten minder tijd hoeven te wachten en meer tijd kunnen besteden aan het genieten van hun favoriete drankjes.

De schroefdraadconnector, ongeveer 55 mm lang, biedt maximale flexibiliteit tijdens de installatie en past zich naadloos aan aan de unieke eisen van uw bar- of restaurantopstelling. De gepolijste chroomnikkelstalen behuizing zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar voegt ook een vleugje verfijning toe, waardoor het een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw etablissement is.

Investeer in de BA1000 Tapkraan voor uw bar en ervaar hoe deze niet alleen uw tapprocessen naar een hoger niveau tilt, maar ook een centraal punt wordt en een nieuwe kwaliteitsnorm zet voor de heerlijke bieren die u serveert. Bestel nu en ervaar non-stop tevredenheid bij elke gietbeurt, waardoor u een blijvende indruk achterlaat bij uw klanten.

Item ID 453018
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 865 g
Dimensies 120×37×80mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: