ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan - voor stout, membraan


Item nummerĀ NEW-3298

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 226,80
EUR Ā 170,09 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan - voor stout, membraan

De complete stout-/membraankraan is het perfecte hulpmiddel voor elke professionele brouwer of bierliefhebber die waarde hecht aan Tapkraan van hoge kwaliteit. Deze kraan is gemaakt van hoogwaardig chroom-nikkel-staal en is robuust en duurzaam, ideaal voor gebruik in bars, restaurants en andere horecagelegenheden. Met eenvoudige installatie en flexibele aanpassingen zal de complete stevige/membraankraan uw tapsysteem verbeteren en ongeƫvenaarde precisie en controle bieden.

Kenmerken:

  • Gemaakt van eersteklas chroom-nikkel-staal voor maximale duurzaamheid
  • Aansluitingen met schroefdraad voor moeiteloze installatie en aanpassing
  • Perfect voor gebruik als membraankraan om een uitstekende Tapkraanprecisie te garanderen

Het unieke ontwerp van de tap zorgt ervoor dat elk getapt bier met de perfectie van een meesterbrouwer wordt gedaan. Door gebruik te maken van een passende serviceset kan de complete stout-/membraankraan ook als membraankraan worden gebruikt, waardoor een onvergelijkbare Tapkraankwaliteit ontstaat.

Voordelen in detail:

  • Maximale duurzaamheid:De complete stevige/membraankraan is gemaakt van hoogwaardig chroom-nikkel-staal en is robuust en duurzaam, en bestand tegen de eisen van professioneel gebruik.
  • Moeiteloze installatie, flexibele aanpassing:Dankzij de schroefdraadconnectoren is het installatieproces eenvoudig gemaakt. De flexibele aanpassingsfunctie maakt een nauwkeurige installatie mogelijk die voldoet aan de individuele vereisten van het doseersysteem.
  • Precisie en controle:Het unieke ontwerp van de complete stout-/membraankraan zorgt ervoor dat elk bier dat wordt getapt nauwkeurig en consistent wordt gedaan, waardoor het perfect is voor degenen die het perfecte serveren willen.
  • Professionele upgrade:De complete stout-/membraankraan is het ideale hulpmiddel om uw Tapkraansysteem te verbeteren en uw horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Upgrade naar de complete stouttap om uw Tapkraansysteem naar een hoger niveau te tillen. Laat uw gasten genieten van het perfecte biertje terwijl u profiteert van de professionele upgrade die het uw horecazaak oplevert.

Item ID 453028
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 930 g
Dimensies 60Ɨ25Ɨ105mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: