ich-zapfe

Vuller voor party fust 5 liter


Item nummer NEW-7471

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 154,90
EUR  131,70 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Vuller voor party fust 5 liter

Als het bier van een groot fust naar een kleiner partyfust van 5 liter moet, gaat dat natuurlijk niet zonder de juiste accessoires. Om de vulling ook echt te laten werken zoals bedoeld, heb je een geschikt vuller nodig voor 5 liter partyfusten, zoals je deze hier in onze winkel kunt kopen.

Met tegendruk tegen het verlies van kooldioxide

Zoals bekend smaakt niet-koolzuurhoudend bier muf en muf. De vulinrichting voor 5 liter partyvaten kan daarom tegendruk genereren zodat de kooldioxide niet uit het bier ontsnapt wanneer het wordt gedecanteerd en er niets overloopt. Zo kunt u zich verheugen op een bruisend biertje.

Koop een af vuller voor 5 liter partyfusten

Koop het praktische vuller voor 5 liter partyfusten handig in onze online shop en laat je bestelling direct thuisbezorgen. Het afvulapparaat overtuigt door zijn eenvoudige bediening, zodat het vullen van het bier met een beetje oefening zonder problemen lukt. We zijn er dan ook zeker van dat u ook helemaal tevreden zult zijn met uw aankoop.

Gebruiksaanwijzing

Sluit alle kranen en afsluiters Plaats de vulinrichting op het 5-liter blik, zet de bevestigingsbeugel vast met een schroef Sluit de CO2-slang aan op de drukregelaar Sluit de bierslang aan op de brouwketel, het vat e.d. Open de CO2-fles, breng ca. 1,0 bar druk aan op het blik Open de bierkraan op de brouwketel e.d. en open de aftapkraan. en vulinrichting openen Door de aftapkraan te openen, regelt u de vulsnelheid De kan is volledig gevuld als er bier in de aftapslang te zien is Sluit alle kranen en afsluiters Laat restdruk ontsnappen met aftapkraan Verwijder de vulinrichting Sluit de kan met "Hermetische afsluitstop" (artikelnummer 443410)

Item ID 454093
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 691 g
Dimensies 450×150×150mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: