ich-zapfe

Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic Set Premium, met spiritusbrander en thermometer, 0,7L


Item nummer NEW-7520

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 265,60
EUR  225,80 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic Set Premium, met spiritusbrander en thermometer, 0,7L

Het Alembic-destillatieapparaat - Set Premium, koper, met spiritusbrander en thermometer, 0,7 liter is niet alleen een destillatiesysteem; het is een voortreffelijk stukje vakmanschap ontworpen voor de connaisseur die de kunst en wetenschap van distillatie waardeert.

De hoogwaardige koperen pot en helm zijn met precisie vervaardigd en hebben een zwanenhalsontwerp, wat zowel de esthetische als functionele aspecten van dit destillatieapparaat naar een hoger niveau tilt. Dit unieke ontwerp is niet alleen voor de show; het verbetert het algehele destillatieproces en zorgt voor een verfijnd en puur eindproduct.

De snelkoppeling van messing zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een naadloze aansluiting op het condensreservoir. Deze functie onderstreept de aandacht voor detail die in de constructie is gestoken en belooft een soepele en efficiënte distillatie-ervaring.

Ondanks het compacte formaat en het destillatievat van 0,7 liter doet deze set geen concessies aan de prestaties. Het is de perfecte metgezel voor mensen die thuis hun eigen sterke drank willen creëren, en biedt een handzaam formaat dat geen concessies doet aan de kwaliteit.

De toevoeging van een alcohollamp, gelegen op de houten basis, voegt een vleugje functionaliteit toe aan de set. Deze doordachte toevoeging zorgt voor een eenvoudige bediening en geeft u de flexibiliteit om uw sterke drank gemakkelijk en nauwkeurig te distilleren.

Deze set is niet alleen een destillatieapparaat, maar ook een statement voor je huis. Het indrukwekkende ontwerp verandert hem in een opvallend element dat een vleugje verfijning aan elke ruimte toevoegt. Het is meer dan een hulpmiddel; het is een gespreksstarter en een bewijs van uw waardering voor kwaliteitsvol vakmanschap.

Ervaar probleemloze distillatie met eenvoudige bediening, geschikt voor zowel beginners als doorgewinterde distilleerders. Het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat u zich zonder onnodige complicaties kunt concentreren op de kunst van het distilleren.

Technische gegevens:

  • Capaciteit: 0,7 liter
  • Dikte: 0,9 mm
  • Verfbehandeling: Nee
  • Materiaal: koper en messing handgrepen
  • Gewicht: 1,2 kg
  • Afmetingen H x L x B: 410 mm x 310 mm x 140 mm

Duik vol vertrouwen in de wereld van thuisdistillatie. Deze set, met zijn robuuste constructie en ingewikkelde ontwerp, belooft een heerlijke reis naar de kunst van het maken van je eigen sterke drank. Bestel vandaag nog het Alembic-destillatieapparaat - Set Premium, koper, met spiritusbrander en thermometer, 0,7 liter en begin aan een distillatie-ervaring als geen ander!

Is distilleren legaal?
In sommige landen wel, in andere niet. Verschillende landen hebben verschillende wetten, en sommige staan kleine hoeveelheden thuisdistillatie toe of vereisen een commerciële licentie. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zichzelf te informeren over de wetten die in zijn land van toepassing zijn. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het oneigenlijk gebruik van onze stills. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid.

Item ID 454119
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1200 g
Dimensies 310×140×360mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: