ich-zapfe

Trechter, Doseertrechter gemaakt van koper, 150 × 150 × 200mm


Item nummer NEW-7847

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 52,85
EUR  41,53 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Trechter, Doseertrechter gemaakt van koper, 150 × 150 × 200mm

Kenmerken:

  • Conische buis wordt breder aan de bovenkant en smaller aan de onderkant, zodat vloeistof in smalle containers kan worden gegoten
  • Kopermateriaal is robuust, hittebestendig en flexibel
  • Praktisch hulpmiddel voor het brouwen van bier of het maken van wijn
  • Weegt 150 g met een nettogewicht van 160 g
  • De afmetingen zijn 150×150×200 mm

Een koperen trechter is het perfecte hulpmiddel voor het brouwen van bier en wijn. Dankzij de conische buis kunnen vloeistoffen zonder morsen of afval in smalle containers worden gegoten. Het kopermateriaal is niet alleen robuust en hittebestendig, maar ook opmerkelijk flexibel, wat zorgt voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Deze met precisie vervaardigde trechter is een praktisch en onmisbaar hulpmiddel voor de brouwliefhebber.

Wat deze koperen trechter onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Buiten het brouwgebied vindt het toepassing in verschillende omgevingen, van de keuken tot de werkplaats. Het conische ontwerp zorgt voor een soepele en gecontroleerde vloeistofstroom, waardoor het een ideale keuze is voor delicate taken die precisie en zorg vereisen.

Ervaar het gemak van het hanteren van een lichtgewicht trechter die slechts 150 gram weegt, met een nettogewicht van 160 gram. Dit zorgt ervoor dat het brouwproces een plezier blijft, waarbij de apparatuur uw vaardigheden aanvult in plaats van een last is.

Deze koperen trechter heeft een afmeting van 150×150×200 mm en is compact en toch substantieel. Hij past naadloos in uw brouwinstallatie, neemt minimale ruimte in beslag en levert maximaal gebruiksgemak. De afmetingen zijn zorgvuldig ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel amateurbrouwers als doorgewinterde professionals.

Als praktisch hulpmiddel bij het brouwen van bier of het maken van wijn vereenvoudigt deze koperen trechter niet alleen het proces, maar verbetert ook de algehele kwaliteit van uw brouwsel. De hittebestendige aard van koper zorgt ervoor dat het bestand is tegen de eisen van verschillende brouwtemperaturen, waardoor een lange levensduur en consistente prestaties worden gegarandeerd.

Kies deze koperen trechter vanwege het naadloze vermogen om gekookte vloeistof, of wort, van de brouwpan of ketel naar de gistingsvaten over te brengen. De conische vorm maakt gecontroleerd schenken mogelijk, minimaliseert morsen en optimaliseert de brouwervaring.

Investeer in een brouwgezel die verder gaat dan de basis. Deze koperen trechter is niet alleen een hulpmiddel; het is een bewijs van vakmanschap, duurzaamheid en het streven naar perfectie bij elke brouwinspanning. Verbeter uw brouwspel met dit essentiële apparaat.

Of u nu een hobbyist of een doorgewinterde brouwmeester bent, deze koperen trechter is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het aanpassingsvermogen ervan, in combinatie met de duurzame eigenschappen van koper, maakt het tot een onmisbare aanwinst in uw brouwtoolkit. Omarm de traditie van vakmanschap met deze koperen trechter, waar vorm en functie samenkomen in de kunst van het brouwen.

Item ID 454244
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 150 g
Dimensies 150×150×200mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: