ich-zapfe

Complete set Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic Premium met zeef en barlepel, koper 2L


Item nummer NEW-7912

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 347,42
EUR  272,98 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Complete set Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic Premium met zeef en barlepel, koper 2L

Belangrijkste kenmerken:

  • Alambiek premium koperen ketel van 2 liter
  • Reinigingsborstel voor biertap
  • Koperen trechter
  • Alcoholmeter met thermometer tot 30ºC
  • JULEP zeef RVS 304 - koperlook
  • Barlepel SPATEL met spatel Traan 45 cm
  • Hoogwaardige Alembic premium nog steeds gemaakt van koper

Het Alembic premium distillatiesysteem is een meesterwerk van vakmanschap, dat elegantie en efficiëntie combineert in een kopersoort die nog steeds is ontworpen voor veeleisende individuen. Dit destillatieapparaat met een inhoud van 2 liter is voorzien van een koperen pot, een condensbak en een helm met een zwanenhals, allemaal zorgvuldig met de hand vervaardigd. De gelaste verbindingen zorgen niet alleen voor optimale stabiliteit, maar garanderen ook een langere levensduur, waardoor het een verstandige investering is voor wie duurzaamheid in zijn destillatievat op prijs stelt. De Alembic premium valt nog steeds op door zijn nauwgezette aandacht voor detail en verfijnd ontwerp, waardoor het de eerste keuze is voor wie op zoek is naar zowel visuele aantrekkingskracht als een betrouwbaar distillatiesysteem.

Ervaar de kunst van het distilleren met onze Alembic premium still, waarbij elk element zorgvuldig tot in de perfectie is vervaardigd. De koperen constructie voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar draagt ook bij aan de efficiëntie van het destillatieproces. De inhoud van 2 liter maakt veelzijdig gebruik mogelijk, waardoor het ideaal is voor zowel hobbyisten als enthousiastelingen die waarde hechten aan de precisie en kwaliteit van hun distillaten.

Verbeter uw distillatie-opstelling met de meegeleverde reinigingsborstel voor de biertap, zodat elk onderdeel van uw apparaat goed wordt onderhouden voor consistente prestaties. De koperen trechter voegt een functioneel en esthetisch element toe, wat de premium uitstraling van de Alembic-ketel aanvult. De alcoholmeter met ingebouwde thermometer, die tot 30ºC reikt, zorgt voor nauwkeurige metingen, waardoor u sterke dranken van de hoogste kwaliteit kunt maken.

Geniet van de verfijning van de JULEP-zeef, vervaardigd uit roestvrij staal 304 met een boeiende koperen look. Deze zeef voegt niet alleen flair toe aan uw destillatieproces, maar zorgt ook voor een soepel en verfijnd resultaat. De barlepel SPATULA, met een Teardrop-spatel van 45 cm, wordt een verlengstuk van je ambacht, waardoor je met precisie en stijl kunt roeren en mixen.

Technische gegevens:

  • Capaciteit: 2 liter
  • Verbindingen: gesoldeerd
  • Dikte: 0,9 mm
  • Verfbehandeling: Nee
  • Materiaal: koper en messing handgrepen
  • Gewicht: 0,9 kg
  • Afmetingen H x L x B: 325 mm x 390 mm x 160 mm

Met een inhoud van 2 liter, gesoldeerde verbindingen en een stevige dikte van 0,9 mm is onze Alembic premium nog steeds een voorbeeld van kwaliteit en precisie. De afwezigheid van verfbehandeling benadrukt de authentieke koperen esthetiek, en de koperen en messing handgrepen voegen een vleugje verfijning toe. Met een gewicht van 0,9 kg en afmetingen van 325 mm x 390 mm x 160 mm biedt het de perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie, waardoor het een opvallende keuze is voor diegenen die de technische uitmuntendheid en esthetische aantrekkingskracht van een eersteklas distillatieapparaat op prijs stellen.

Is distilleren legaal?
In sommige landen wel, in andere niet. Verschillende landen hebben verschillende wetten, en sommige staan kleine hoeveelheden thuisdistillatie toe of vereisen een commerciële licentie. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zichzelf te informeren over de wetten die in zijn land van toepassing zijn. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het oneigenlijk gebruik van onze stills. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid.

Item ID 454304
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1400 g
Dimensies 400×200×350mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: