ich-zapfe

Koperen pan, koekenpan koper, 20 cm


Item nummer NEW-8260

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 82,75
EUR  65,02 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Koperen pan, koekenpan koper, 20 cm

Deze koperen pan is perfect voor zowel professionele keukens als dagelijks huishoudelijk gebruik, omdat koper een uitstekende warmtegeleider is, die de warmte gelijkmatig over het hele oppervlak verdeelt en snel opwarmt. De geverfde buitenkant moet worden verwijderd vóór het eerste gebruik. Bovendien zijn sommige keukengereedschappen gevernist om oxidatie te voorkomen, dus het is essentieel om de vernis te verwijderen voordat je ze gebruikt. Onze instructies maken het eenvoudig om de vernis te verwijderen. De productdetails omvatten: geverfde buitenkant, koper en messing materiaal, 0,68 kg gewicht en 40 mm x 210 mm hoogte x diameter. Geniet van koken met deze betrouwbare koperen koekenpan.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Uitstekende warmtegeleiding:Koper is een uitstekende warmtegeleider, die de warmte gelijkmatig over het oppervlak verdeelt en zeer snel opwarmt, waardoor het een geweldige energiebespaarder is. Ideaal voor zowel professionele keukens als dagelijks huishoudelijk gebruik.
  • Geverfde buitenkant:Koperen pannen zijn aan de buitenkant geverfd. Het wordt aanbevolen om de verf te verwijderen vóór het eerste gebruik.
  • Geverniste keukengerei:Sommige van onze keukengereedschappen zijn gelakt om oxidatie te voorkomen of om hun glans niet te verliezen tijdens opslag. Het is essentieel om de vernis te verwijderen voordat je ze gebruikt.
  • Instructies voor het Verwijderen van Vernis:Vul een grote container met water en week het stuk. Voeg voor elke liter water een eetlepel natriumbicarbonaat toe. Kook 15 minuten, was dan met zeep en water, en droog. Gebruik een speciaal product voor het reinigen van metalen om de buitenglans te behouden.
  • Belang van het Verwijderen van Verf:Alle verf moet worden verwijderd voordat je het keukengerei gebruikt. Zo niet, dan zal de hitte van de oven de verf donkerder maken.

Productdetails:

  • Verf:Ja
  • Materiaal:Koper en messing
  • Gewicht:0,68 kg
  • Hoogte x Diameter:40 mm x 210 mm

Verwijdering van verf

De koperen pannen zijn aan de buitenkant geverfd, wat vóór het eerste gebruik moet worden verwijderd. Volg deze instructies zorgvuldig:

  1. Week de pan in water en voeg natriumbicarbonaat toe. Meng goed.
  2. Kook 15 minuten en je ziet de laklaag loskomen van de pan.
  3. Was het keukengerei met zeep en water en droog grondig. Gebruik een speciaal reinigingsproduct om de buitenglans te behouden.
  4. Verwijder eventuele resterende verf met een doek gedrenkt in aceton.

Let op: Het is essentieel om alle verf te verwijderen voordat je het keukengerei gebruikt, omdat de hitte van de oven het zal laten verdonkeren.

Ervaar het beste van twee werelden met deze koperen pan: ideaal voor zowel professioneel als dagelijks gebruik, en met een geverfde buitenkant die voorbereiding vereist voor het eerste gebruik. Volg onze instructies voor eenvoudige verwijdering van de verf en vernis. Deze pan is gemaakt van koper en messing materialen, weegt 0,68 kg en meet respectievelijk 40 mm x 210 mm in hoogte en diameter. Je zult houden van de uitstekende warmtegeleiding van deze pan, die snel opwarmt en energie bespaart terwijl het de warmte gelijkmatig over de pan verdeelt voor gelijkmatig koken. Haal die van jou vandaag nog in huis en begin met koken met de beste!

Item ID 454387
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 680 g
Dimensies 210×210×40mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: