ich-zapfe

Koperen pan, koekenpan koper, 22 cm


Item nummer NEW-8264

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 107,95
EUR  84,82 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Koperen pan, koekenpan koper, 22 cm

De 22 cm koperen pan is ontworpen voor gebruik in professionele keukens en dagelijkse kookactiviteiten. Koper is een uitstekende warmtegeleider - het wordt gelijkmatig verdeeld over de pan en verwarmt snel, waardoor het een energiezuinige keuze is.

De buitenkant van de pan is geverfd, dus we raden aan om de verf te verwijderen voordat je deze voor de eerste keer gebruikt. Sommige keukengerei zijn gelakt om oxidatie of verlies van glans tijdens opslag te voorkomen, en hetzelfde geldt voor decoratieve producten. Het is essentieel om de lak van dergelijke items te verwijderen voordat je ze gebruikt. Volg deze instructies voor verwijdering:

  1. Vul een grote container met water en week de pan die je wilt ontvernissen.
  2. Voeg één eetlepel natriumbicarbonaat toe per liter water.
  3. Zet de container op het fornuis en laat het 15 minuten sudderen. Je zult zien dat de laklaag loskomt van de pan.
  4. Was de pan met zeep en water, droog het interieur met een schone doek en als je de buitenglans van de pan wilt behouden, gebruik dan een gespecialiseerd metaalreinigingsproduct.

Als je na het reinigingsproces nog resterende lak opmerkt, gebruik dan een doek die is gedrenkt in aceton om het te verwijderen. Het niet verwijderen van alle verf voor het gebruik van de pan kan leiden tot verdonkering door de hitte van de oven.

Productkenmerken:

  • Schilderen:Ja
  • Materiaal:Koper en messing
  • Gewicht:0,77 kg
  • Hoogte x Diameter:40 mm x 230 mm

De koekenpan is een uitstekend hulpmiddel om heerlijke gerechten te bereiden in elke keuken. Koper staat bekend om zijn superieure warmtegeleiding en uitzonderlijke duurzaamheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor koken. Deze pan verdeelt de warmte gelijkmatig en efficiënt, zodat je eten elke keer perfect gaar wordt. Voordat je de pan gebruikt, raden we ten zeerste aan om de verflaag aan de buitenkant te verwijderen. Hoewel sommige keukengerei een laklaag hebben ter bescherming, is het cruciaal om de lak van dergelijke items te verwijderen voordat je ze gebruikt. Volg onze gedetailleerde instructies om de uitzonderlijke kwaliteit en consistente prestaties van de pan te waarborgen.

Item ID 454388
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 770 g
Dimensies 230×230×40mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: