ich-zapfe

Spoelbak Gastronorm van rvs - 24x30x20 cm


Item nummer 443004

Fabrikant: ich-zapfe


* Incl. BTW excl. verzending

Spoelbak, gootsteen Gastronorm van rvs - 24x30x20 cm

De Spoelbak Gastronorm van rvs is perfect voor in een horecazaak of thuisfeestruimte. Deze spoelbak is betrouwbaar en praktisch. De robuuste kwaliteit en eenvoudige bediening maken deze spoelbak ideaal voor veeleisende schoonmaakwerkzaamheden.

Met royale afmetingen van 300 x 240 x 200 mm biedt deze spoelbak voldoende ruimte voor grotere hoeveelheden serviesgoed. Gemaakt van hoogwaardig chroomnikkelstaal garandeert deze spoelbak duurzame kwaliteit en is het een langetermijninvestering in netheid en hygiëne.

Eigenschappen:

  • Robuuste chroomnikkelstaalconstructie voor ongeëvenaarde duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Kenmerken:

  • Veilige pasvorm met ingezette rand om wiebelen en verschuiven tijdens gebruik te voorkomen.
  • Eenvoudig te hanteren zonder aftap- en overloopventiel, waardoor het ideaal is voor gebruik zonder dat er reparaties of vervangingen nodig zijn.
  • Veelzijdig gebruik zowel in cateringbedrijven als op feestjes thuis dankzij het optimale formaat en de eenvoudige bediening.

De ingezette rand van de spoelbak zorgt voor een veilige en stevige pasvorm in het tafelblad, waardoor wiebelen of wegglijden tijdens het gebruik wordt voorkomen. Dit maakt het werk niet alleen eenvoudiger, maar ook veiliger. Het product is bovendien uiterst gebruiksvriendelijk dankzij het achterwege laten van een aftap- en overstortventiel. Dit zorgt voor een eenvoudige bediening met zijn afvoer van 1 1/2" en elimineert de noodzaak voor mogelijke reparaties of vervangingsonderdelen.

De Spoelbak Gastronorm van rvs is de ideale oplossing voor een verscheidenheid aan toepassingsscenario's dankzij de veelzijdige constructie. Deze spoelbak is perfect voor zowel cateringbedrijven als feestruimtes thuis, waardoor het een veelzijdige oplossing is.

Met zijn robuuste kwaliteit, eenvoudige bediening en royale afmetingen voldoet deze spoelbak aan de hoogste eisen voor een efficiënte reiniging in veeleisende gebruiksscenario's.

Investeer vandaag nog in deze gootsteen om een betrouwbare en duurzame oplossing voor al uw schoonmaakbehoeften te garanderen. Of het nu voor professioneel gebruik of privé-evenementen is, de Spoelbak Gastronorm van rvs zal uw betrouwbare partner zijn op het gebied van netheid en hygiëne.

Koop nu en ervaar de ultieme gebruikservaring met deze eersteklas rvs spoelbak!

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: