ich-zapfe

Gehaktmolen, Vleesmolen - Elektrisch, 850 W, roestvrij staal


Item nummer NEW-98960

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 996,94
EUR  783,31 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Gehaktmolen, Vleesmolen - Elektrisch, 850 W, roestvrij staal

  • Premiumkwaliteit: Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal van voedingskwaliteit, slijtvast en roestvrij. Onze commerciële vleesmolen is gemakkelijk schoon te maken en gaat langer mee.
  • Sterke prestaties: Met een motor van 850 watt kunnen de vleesmolens een snelheid van 180 tpm bereiken en tot 250 kg vlees per uur malen, waardoor het malen van vlees snel en gemakkelijk wordt gemaakt.
  • Eenvoudig te gebruiken: Snel slijpen. Er is slechts één stap in de startfase, eenvoudig te gebruiken deze elektrische vleesmolen met vooruit/achteruit-functie, tijd- en energiebesparing.
  • Goed ontworpen details: Uitgerust met een vleesbak, dit is een ideale plek om stukken vlees bij de hand te houden. Naast het op de machine gemonteerde 6 mm schuurplateau bieden wij u ook een 8 mm schuurplateau aan voor grof of fijn slijpen.
  • Brede toepassing: Naast vlees kan de commerciële machine ook worden gebruikt voor het malen van vis, chili, groenten, enz. Geschikt voor diverse situaties, waaronder huishoudelijke keukens, hotelrestaurants en zakelijk gebruik.

De Gehaktmolen, Vleesmolen - Elektrisch, 850 W, roestvrij staal is een commerciële vleesmolen met uitstekende prestaties. Dankzij de motor van 850 watt en een snelheid van 180 tpm kunt u tot 250 kg vlees per uur malen, waardoor het malen van vlees snel en gemakkelijk wordt gemaakt. De vleesmolen is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal van voedingskwaliteit en gaat lang mee. Bovendien is de machine erg gemakkelijk te gebruiken, met slechts één stap in de startfase, wat tijd en energie bespaart.

De vleesmolen is uitgerust met een vleesbak waarin u stukken vlees kunt bewaren voor tijdbesparend malen. Naast het standaard 6 mm schuurplateau dat op de machine is gemonteerd, bieden wij ook een 8 mm schuurplateau aan voor grof of fijn malen. Dit zorgt ervoor dat de vleesmolen geschikt is voor verschillende soorten vlees en andere voedingsproducten zoals vis, chili, groenten en meer.

De Gehaktmolen, Vleesmolen - Elektrisch, 850 W, roestvrij staal is geschikt voor verschillende situaties, waaronder huishoudelijke keukens, hotelrestaurants en zakelijk gebruik. De machine heeft brede toepassing in diverse situaties, zoals bij het voorbereiden van hamburgers, gehaktbrood en meer. Het is een ideale machine voor restaurants, supermarkten, fastfoodwinkels en slagerijen om vlees te verwerken.

  • Roestvrij staal materiaal
  • Krachtige motor
  • Makkelijk te gebruiken
  • Verwijderbaar voor reiniging
  • Uitgebreide details
  • Brede toepassing

Item ID 99924209
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 31000 g
Dimensies 490×300×490mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!