ich-zapfe

Koperen pan, koekenpan koper - klein, ovaal


Item nummerĀ NEW-8277

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 73,77
EUR Ā 57,96 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Koperen pan, koekenpan koper - klein, ovaal

De kleine ovale koperen pan is een veelzijdig kookgerei dat perfect is voor professionele keukens en dagelijks gebruik. Koper is een uitstekende warmtegeleider en verdeelt deze snel en gelijkmatig over de pan, waardoor het een energiezuinige keuze is voor jouw keuken.

De pan is aan de buitenkant geverfd om hem een strakke en moderne uitstraling te geven, maar we raden aan om de verf te verwijderen voordat je hem voor het eerst gebruikt.

Sommige van onze gebruiksvoorwerpen zijn gelakt om oxidatie of verlies van glans tijdens opslag te voorkomen, maar het is cruciaal om de lak voor gebruik te verwijderen.

Volg deze eenvoudige stappen voor het verwijderen van verf of lak: vul een grote container met water en voeg een eetlepel natriumbicarbonaat toe voor elke liter water.

Laat het stuk 15 minuten koken en de laklaag zal loskomen van het product. Was met zeep en water, droog de binnenkant met een schone doek en als je de buitenglans wilt behouden, gebruik dan een speciaal reinigingsproduct.

Als er nog lak over is, kan deze eenvoudig worden verwijderd met een doek gedrenkt in aceton. Het is essentieel om alle verf te verwijderen voordat je de pan gebruikt; anders zal de hitte van de oven de verf donkerder maken en de functionaliteit van de pan compromitteren.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleine ovale koperen pan ideaal voor professionele keukens en dagelijks gebruik
  • Koper is een uitstekende warmtegeleider en verdeelt deze gelijkmatig over de pan voor snelle verwarming en energiebesparing
  • Aan de buitenkant geverfd, het wordt aanbevolen om de verf te verwijderen voordat je het voor de eerste keer gebruikt
  • Gelakt om oxidatie of verlies van glans tijdens opslag te voorkomen
  • Materiaal: Koper, Tin en Messing

De kleine ovale koperen pan is gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder koper, tin en messing, waardoor duurzaamheid en langdurig gebruik worden gegarandeerd. De compacte afmetingen van de pan maken hem perfect voor enkele porties of kleine hoeveelheden voedsel.

Gebruik het om groenten te roerbakken, eieren te bakken of snel roerbakgerechten te bereiden en profiteer van de uitstekende warmtegeleiding van koper om je maaltijden perfect te bereiden.

De buitenste laag van de pan is geverfd voor een stijlvolle uitstraling, maar als je de voorkeur geeft aan een meer klassieke uitstraling, verwijder dan de verf voordat je hem gebruikt. Gebruik een container met water en natriumbicarbonaat om de verf of lak te verwijderen, zorg ervoor dat er geen residu achterblijft voordat je het gebruikt. De kleine ovale koperen pan is een must-have voor elke keuken, waarbij functie en schoonheid worden gecombineerd om een kookgerei te creƫren dat jarenlang meegaat.

Item ID 454401
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 600 g
Dimensies 360Ɨ200Ɨ100mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: