ich-zapfe

Saro Saladiere, Saladette met 3 deuren, model Modell ES 903


Item nummer NEW-12895

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.108,30
EUR  1.016,00 *
Inhoud 1 stuk
Leveringstijd ca. 3-4 weken!

* Incl. BTW excl. verzending

Professionele uitrusting voor de barkeuken: Saladette van roestvrij staal met digitale temperatuurregeling

  • Hoogwaardig materiaal: de saladette heeft een roestvrijstalen behuizing en binnenkant, wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • Veel opbergruimte: de saladette heeft 3 deuren en een uitschuifbare telescoop aan de bovenkant voor gemakkelijke toegang tot eten. GN-Behälter-bakken zijn niet bij de levering inbegrepen, maar hebben drie in hoogte verstelbare planken en drie sets geleiders om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.
  • Nauwkeurig gecontroleerde temperatuur: de saladette is uitgerust met een Dixell digitale temperatuurregelaar die een nauwkeurige temperatuurregeling mogelijk maakt en voorkomt dat voedsel oververhit of koud wordt.
  • Efficiënte statische koeling: De saladette heeft aan drie zijden een verdamper die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de kou in de kamer, zodat de temperatuur constant blijft. Bovendien heeft de saladette een luchtcirculatieventilator om voedsel snel af te koelen.
  • Ergonomisch ontwerp: de saladette is ergonomisch ontworpen en comfortabel in gebruik, dankzij de in hoogte verstelbare basis; past zich gemakkelijk aan verschillende werkhoogtes aan. Bovendien wordt de saladette geleverd met een praktisch snijrek van polyethyleen.
  • Hoge prestaties en laag energieverbruik: de saladette presteert optimaal in een omgevingstemperatuurbereik van 16 tot 38°C en verbruikt ongeveer 3,5 kWh/24u, waardoor het een economisch efficiënte optie is op het gebied van energieverbruik.
  • De saladette is een professionele koeltafel, ideaal voor de barkeuken, perfect om voedsel vers en in optimale koelomstandigheden te houden. Met zijn zware roestvrijstalen behuizing en interieur en ergonomisch ontwerp is het de ideale keuze voor restaurants, bars en andere cateringbedrijven. Met de precisie van de Dixell digitale temperatuurregeling, het efficiënte statische koelsysteem en het ergonomische ontwerp is de saladette de perfecte keuze voor elke professionele barkeuken!

WEEE Nummer 58229827

Item ID 99923065
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 112000 g
Dimensies 1368×700×1289mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: