ich-zapfe

Mandfles, Glazen fles 15L normale opening + plastic stop


Item nummer NEW-14047

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 52,39
EUR  41,16 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Mandfles, Glazen fles 15L normale opening + plastic stop

Op zoek naar een hoogwaardige glazen fles voor het brouwen van bier of wijn? Bekijk de glazen fles, mandfles 15L met een normale opening en een plastic dop. Dit geweldige product is perfect voor elke brouwliefhebber die thuis zijn eigen bier of wijn wil maken.

Deze fles is gemaakt van stevig glasmateriaal en is ontworpen om lang mee te gaan. De normale opening heeft een binnendiameter van 40 mm en een buitendiameter van 55 mm, waardoor hij perfect is om gemakkelijk te schenken en te vullen. Deze fles wordt ook geleverd met een plastic dop die de fles stevig afsluit, waardoor lekken of morsen wordt voorkomen.

Let op: deze flessen zijn niet bestand tegen hoge temperatuurverschillen, ga er dus voorzichtig mee om om breuk te voorkomen. Bovendien wordt deze fles geleverd met een plastic mand die helpt om hem te beschermen tegen schade tijdens opslag en transport.

Deze glazen fles heeft geen dubbelwandig ontwerp of monsterafnameventiel, maar heeft wel een vlak geslepen vorm die zorgt voor stabiliteit. Bovendien heeft hij een inhoud van 15 liter, een bovenste opening van 40 mm en een vergistbaar volume van 13 liter, waardoor hij perfect is voor het thuis brouwen en fermenteren van bier of wijn.

Deze glazen fles is niet alleen een geweldige bier- en wijnuitrusting, maar wordt ook geleverd met gemakkelijk leesbare specificaties en een gegevensblad. Hij heeft een hoogte van 43,50 cm, een lengte van 41,00 cm en een gewicht van 3,52 kg.

Item ID 99923622
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 3520 g
Dimensies 410×275×435mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: