ich-zapfe

Mandfles, Glazen fles 25L normale opening + plastic stop


Item nummer NEW-14048

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 74,85
EUR  58,81 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Mandfles, Glazen fles 25L normale opening + plastic stop

Als je op zoek bent naar bier- en wijnbenodigdheden om je favoriete drankjes in te bewaren, dan is deze Glazen Fles, Carboy 25L Normale Opening + Plastic Dop perfect voor jou. Deze fles is gemaakt van hoogwaardig glasmateriaal en is ontworpen om lang mee te gaan. Met zijn normale opening van 40 mm binnendiameter en 55 mm buitendiameter, zorgt hij voor gemakkelijk uitschenken en vullen van uw wijn of bier.

Deze Glazen Fles, Carboy 25L Normale Opening + Plastic Dop wordt geleverd met een plastic plug, die ervoor zorgt dat je drankje voor een langere periode vers blijft. De plastic dop is een bijkomend voordeel dat extra bescherming biedt tegen morsen en lekken. Deze fles wordt geleverd met een plastic mandje dat zowel stevig als duurzaam is en ervoor zorgt dat je drankje goed vastzit.

Een ding om in gedachten te houden is dat deze glazen flessen, mandfles 25L normale opening + plastic dop niet bestand zijn tegen hoge temperatuurverschillen. Daarom is het van essentieel belang dat u ze opslaat in gebieden met extreme temperatuurschommelingen.

De afmetingen van deze Glazen Fles, Carboy 25L Normale Opening + Plastic Dop zijn 33,50 cm breed, 51,50 cm hoog en 47,50 cm lang, met een gewicht van 5,06 kg. Het is ongelooflijk licht, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren is van de ene plaats naar de andere.

Item ID 99923623
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 5060 g
Dimensies 475×335×515mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: