ich-zapfe

Wijnfles Bordeaux 75 cl, wit, doos 12 st.


Item nummer NEW-14055

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 27,19
EUR  21,37 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Wijnfles Bordeaux 75 cl, wit, doos 12 st.

Als u uw bordeauxflessen veilig en gezond wilt bewaren tijdens het vervoeren of opbergen, is deze kartonnen flessendoos de perfecte oplossing. Met aparte vakken voor elk van de 12 flessen weet je zeker dat ze niet breken of beschadigd raken.

Deze flessendoos is niet alleen praktisch, maar ook herbruikbaar, recyclebaar en duurzaam. Je kunt de dozen op elkaar stapelen, waardoor je je wijncollectie gemakkelijk kunt opbergen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Voor uw gemak zijn ook de afmetingen en het gewicht van elke fles vermeld. Het gewicht van elke fles is 0,4 kg, met een hoogte van 31,5 cm en een breedte van 7 cm.

Houd er rekening mee dat pallets en plastic executies niet worden ingetrokken. Als je een flessluiting nodig hebt, kun je de accessoires bekijken.

De palletinformatie voor dit product is ook cruciaal om te weten. U kunt acht dozen per locatie stapelen, met in totaal 40 dozen (480 flessen) per pallet.

Kortom, deze Kartonnen Flesdoos met 12 Bordeaux Flessen van elk 75 cl is een mooie aanvulling op je bier- en wijnuitrusting. De duurzaamheid, bruikbaarheid en het beschermende ontwerp maken het tot een must-have voor zowel wijnliefhebbers, verzamelaars als wijnliefhebbers.

Item ID 99923593
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 6200 g
Dimensies 378×289×315mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: