ich-zapfe

Wijnkurken 38mm - microgranulaat - 100 st.


Item nummer NEW-14021

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 25,38
EUR  19,94 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Wijnkurken 38mm - microgranulaat - 100 st.

Op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle kurk voor je wijnflessen? Zoek niet verder dan deze wijnkurken van microgranulaat! Met een korrelgrootte van 0,5-2 mm zijn deze kurken doppen de perfecte maat voor het afsluiten van flessen van je favoriete wijn. Niet alleen dat, maar ze zijn getest en negatief bevonden voor TCA, dus u kunt er zeker van zijn dat uw wijn niet besmet zal zijn.

Deze kurken zijn gevormd met behulp van een speciale methode die resulteert in een stevigere, stijlvollere vorm dan inferieure geagglomereerde kurken. Door de kleinere korrels die in het microgranulaat worden gebruikt, hebben deze kurken een hogere structurele stabiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor wijnen die binnen twee jaar na botteling worden geconsumeerd.

Hoewel deze kurken stoppen zijn gemaakt van 100% natuurkurk, zijn ze iets harder dan klassieke natuurkurken met een diameter van 23 mm. Daarom wordt aanbevolen dat u een kiezer gebruikt om ze in uw fles te plaatsen. Een kurkentrekker van goede kwaliteit is ook essentieel voor het kurken.

Een van de voordelen van deze microgranulaatkurken is dat ze voorzien zijn van een siliconenlaagje, waardoor ze voor gebruik niet in water geweekt hoeven te worden. Als u ze echter liever laat weken, kunt u ze voor desinfectie onderdompelen in lauw water met een gelijke hoeveelheid sulfiet en citroenzuur. Droog ze gewoon af met een schone, droge doek voor gebruik.

Met een pakket van 100 kurken stoppen heb je genoeg bij de hand voor al je wijnbereidingsbehoeften. De afmetingen van het pakket zijn 26 cm breed, 5,1 cm hoog en 37 cm lang, met een gewicht van 0,48 kg. Dus waarom wachten? Profiteer vandaag nog van de voordelen van deze microgranulaat wijnkurken!

Item ID 99923596
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 480 g
Dimensies 370×260×51mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: