ich-zapfe

Fustkoppeling, Bierfustaansluiting - Micro-Matic, Type A


Item nummer 443530

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 71,00
EUR  61,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Fustkoppeling, Bierfustaansluiting - Micro-Matic, Type A

Fustkoppeling Micro-Matic Type A is de onmisbare keuze voor iedereen die biergenot op het hoogste niveau waardeert. Met een duwer van roestvrij staal, een drukgas aansluiting R 3/4"" en een drankaansluiting R 5/8"" zorgt onze fustkoppeling ervoor dat uw tapsysteem perfect is uitgerust.

De uitstekende kenmerken in detail

  • Corrosiebescherming door tin-nikkel coating: Elke bierfustaansluiting van messing is voorzien van een tin-nikkel coating om corrosie effectief te voorkomen en de levensduur te verlengen.
  • Individueel aanpasbare etiketten: Personaliseer uw fustkoppeling met individueel aanpasbare etiketten op het handvat om een persoonlijke touch aan uw biergenot toe te voegen.
  • Duurzaam handvat van roestvrij staal en POM-onderdeel: De combinatie van roestvrij staal en POM-onderdeel garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook een prettige hantering.
  • Keuze tussen roestvrij staal of tin-nikkel gecoat messing: Kies afhankelijk van uw voorkeur tussen de moderne glans van roestvrij staal of de tijdloze elegantie van tin-nikkel gecoat messing.
  • Lange levensduur: Onze bierfustaansluiting overtuigt door een lange levensduur, zodat u jarenlang kunt genieten van bier van de hoogste kwaliteit.
  • Eenvoudige bediening: De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, zodat u zich volledig kunt concentreren op het genieten van uw bier.
  • Hoge prestaties van de hoofdafdichting: De hoofdafdichting van de fustkoppeling zorgt voor een betrouwbare afdichting en daarmee voor een soepele taphandeling.
  • Hoogwaardig ontwerp en oppervlakteafwerking: Het aantrekkelijke ontwerp en de hoogwaardige oppervlakteafwerking van de behuizing benadrukken de premiumkwaliteit van deze tapkop.

Onze Fustkoppeling Micro-Matic Type A overtuigt niet alleen door hoogwaardige materialen, maar ook door gebruiksgemak en uitstekende prestaties. Het individueel aanpasbare etiket stelt u in staat om uw persoonlijke stijl te tonen. Kies tussen roestvrij staal of tin-nikkel gecoat messing, en geniet jarenlang van onbezorgd biergenot met onze Bierfustaansluiting.

Item ID 452066
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 920 g
Dimensies 150×70×120mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: