ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof, groen


Item nummer NEW-3305

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 74,00
EUR  55,97 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof, groen

Maak kennis met onze chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof compensatorkraan in trendy groen! Met zijn opvallende design en onberispelijke functionaliteit is deze kraan perfect voor elke bar, restaurant of evenement.

Kenmerken:

  • Stijlvolle en unieke groene kleur
  • Nauwkeurige bierdosering met een korte roestvrijstalen compensator
  • Snelle en krachtige bieruitgifte met CNS-uitloop
  • Zelfsluitend mechanisme voor netheid en hygiëne
  • Individuele schuimbediening met praktische schuimknop

De korte roestvrijstalen compensator voegt niet alleen een vleugje elegantie toe, maar maakt ook een nauwkeurige bierdosering mogelijk, zodat elke schenking precies goed is. Verbeter de visuele aantrekkingskracht van uw zaak met deze unieke groene kraan die opvalt tussen de rest.

Ervaar snel en krachtig bier schenken als nooit tevoren met de CNS-uitloop. Het ontwerp garandeert een snelle en efficiënte schenking, waarbij de oorspronkelijke consistentie, kleur en smaak van uw bier behouden blijven. Maak indruk op uw klanten met de snelheid en kwaliteit van uw biertapsysteem.

Het zelfsluitende mechanisme van onze compensatorkraan gaat verder dan functionaliteit: het creëert een hygiënische omgeving door te voorkomen dat er bier druppelt. Deze functie is vooral van cruciaal belang voor het behoud van de netheid in uw bar of restaurant en zorgt voor een prettige ervaring voor uw klanten.

Neem de controle over het schuim met onze praktische schuimknop, waarmee u de schuimigheid van elk bier kunt aanpassen aan de voorkeuren van uw klanten. Of ze nu de voorkeur geven aan een schuimige kroon of een gladdere afwerking, onze kraan geeft je de flexibiliteit om aan diverse smaken te voldoen.

Verhoog de sfeer van uw etablissement met het unieke en stijlvolle ontwerp van onze groene chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof compensatorkraan. Het is niet alleen een functioneel accessoire; het is een statement-stuk dat de algehele esthetiek van uw biertapinstallatie verbetert.

Perfect voor elk biertapsysteem, onze tap garandeert een onvergetelijke bierserveerervaring. Maak een blijvende indruk op uw gasten, waardoor ze niet alleen tevreden zijn, maar ook oprecht onder de indruk zijn van de kwaliteit en presentatie van elke schenking.

Upgrade je bierserveerspel met onze groene compensatorkraan – waar functionaliteit en stijl samenkomen, en elke schenking een kunstzinnige ervaring wordt. Bestel nu en herdefinieer de manier waarop u bier serveert in uw etablissement.

Item ID 453036
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 940 g
Dimensies 100×40×125mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: