ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan, model - Speedy X transparant, goudkleurig


Item nummer NEW-3493

Fabrikant: ich-zapfe


* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan, model - Speedy X transparant, goudkleurig

Introductie van de Compensatorkraan in transparant en goudkleur - de perfecte oplossing voor bierliefhebbers die de hoogste kwaliteit eisen. Uniek tapbier serveren was nog nooit zo eenvoudig dankzij de innovatieve drijvende plastic compensator (model SK-168-007) die uw klanten elke keer weer de perfecte schenking garandeert.

Waarom kiezen voor de Compensatorkraan?

  • Optimaal biertappen:De drijvende plastic compensator garandeert precisie bij het tappen van bier, zodat elke schenking perfect wordt uitgevoerd.
  • Transparantie voor een overzicht:De transparante behuizing van de Biertap heeft niet alleen een strakke en moderne uitstraling, maar zorgt er ook voor dat je te allen tijde eenvoudig het bierniveau kunt controleren.
  • Elegante goudkleur:Het goudkleurige oppervlak van de kraan voegt een extra vleugje elegantie toe, waardoor het een zeer gewild meubelstuk is voor elk bar- of restaurantdecor.
  • Veelzijdig tappen:Deze kraan is zeer veelzijdig, waardoor u de dosering eenvoudig kunt aanpassen aan verschillende bierstijlen, van licht bruisende pils tot sterk koolzuurhoudende witbieren.
  • Eenvoudige installatie:De eenvoudig te installeren functie van de compensatorkraan bespaart u tijd en moeite, waardoor uw dagelijkse activiteiten minimaal worden verstoord.
  • Eenvoudig schoon te maken en te onderhouden:De eenvoudig te reinigen en te onderhouden functie van de kraan zorgt te allen tijde voor een soepel uitgiftesysteem en een hoog hygiĆ«neniveau.
  • Eersteklas bierkwaliteit:Dit tapmodel is de perfecte keuze voor horecagelegenheden die hun klanten bier van de hoogste kwaliteit willen aanbieden dat zelfs de meest veeleisende bierliefhebbers gegarandeerd zal bekoren.
  • Eersteklas bierkwaliteit:/li>

De Compensatorkraan zet nieuwe normen in het tappen van bier met zijn innovatieve technologie die precisie en uitmuntendheid bij elke tap garandeert om uw gasten de ultieme smaakervaring te bieden. Het transparante lichaam van de tap zorgt niet alleen voor een esthetische presentatie, maar zorgt er ook voor dat je voortdurend het bierniveau in de gaten kunt houden, zodat je tijdig je bier kunt bijvullen. Het goudkleurige oppervlak geeft een exclusieve touch die de uitstraling van uw bar of restaurant zal versterken en zo een instant eyecatcher voor uw gasten wordt.

Of je nu licht bruisende pilseners of sterk koolzuurhoudende witbieren wilt serveren, met de veelzijdigheid van de bierkraan zit je goed. Dankzij de eenvoudige installatie-, reinigings- en onderhoudsfuncties zorgt dit kraanmodel voor een soepele werking van uw tapsysteem, terwijl te allen tijde een hoog hygiƫneniveau wordt gehandhaafd. Maak van de Compensatorkraan de keuze voor uw etablissement en geniet van de eersteklas bierkwaliteit die uw klanten verdienen.

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: