ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - C-TAP, NW 7mm, gepolijst


Item nummer NEW-3288

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 119,21
EUR  89,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - C-TAP, NW 7mm, gepolijst

Kenmerken

  • Kwaliteit Tapkraan van chroom-nikkel-staal
  • NW 7 mm en gepolijst oppervlak voor een elegante uitstraling
  • Geïntegreerde schuimknop voor nauwkeurige dosering van bierschuim
  • Compleet geleverd met rozet en borgmoer voor eenvoudige installatie
  • Schroefdraadaansluiting van 35 of 55 mm voor veelzijdigheid
  • Afmetingen van 100x40x115mm en gewicht van 700g voor gebruiksgemak en transport

Op zoek naar de perfecte Tapkraanoplossing? Zoek niet verder dan de C-TAP Tapkraan van hoogwaardig chroom-nikkel-staal. Met zijn gepolijste oppervlak en schroefdraadaansluitingen ziet deze kraan er niet alleen goed uit, maar is hij ook veelzijdig in gebruik. De geïntegreerde schuimknop zorgt voor een nauwkeurige dosering van het bierschuim, waardoor elke keer het perfecte bier ontstaat.

Verbeter uw Tapkraanervaring met de C-TAP Tapkraan, een kwaliteitskeuze voor degenen die de fijnere dingen waarderen. Deze kraan is gemaakt van duurzaam chroom-nikkel-staal en garandeert een lange levensduur en een stijlvolle toevoeging aan je opstelling. Het gepolijste oppervlak zorgt niet alleen voor een elegante uitstraling, maar zorgt er ook voor dat schoonmaken een fluitje van een cent wordt, waardoor het onberispelijke uiterlijk van de kraan behouden blijft.

De schroefdraadverbinding is ontworpen met het oog op gemak en biedt opties van 35 mm of 55 mm, waardoor flexibiliteit wordt geboden voor aanpassing aan verschillende doseersystemen. Het installatiegemak, met de meegeleverde rozet en borgmoer, maakt het een voorkeurskeuze voor zowel professionals als liefhebbers van zelfbrouwen. Til uw Tapkraaninstallatie naar een hoger niveau met de C-TAP Tapkraan.

Geef je over aan de kunst van het bier schenken met de geïntegreerde schuimknop, waarmee je de perfecte bierschuimdosering onder de knie krijgt. Of u nu een doorgewinterde barman of een zelfgebrouwen connaisseur bent, deze functie zorgt voor een heerlijke en consistente schenking, waardoor de algehele bierdrinkervaring wordt verbeterd.

Compact en lichtgewicht, met afmetingen van 100x40x115mm en een gewicht van 700g, is de C-TAP Tapkraan ontworpen voor gebruiksgemak en transport. Neem de elegantie van een gepolijste roestvrijstalen kraan overal mee naartoe en zorg ervoor dat uw bier met stijl en precisie wordt geserveerd, ongeacht de locatie.

Ontketen het potentieel van uw Tapkraaninstallatie met de C-TAP Tapkraan, een combinatie van stijl, functionaliteit en precisie. Verbeter uw Tapkraanspel en maak indruk op uw gasten of klanten met het professionele tintje dat deze kraan aan elke bar of entertainmentruimte geeft.

Doe geen concessies aan de kwaliteit van uw Tapkraansysteem. Kies de C-TAP Tapkraan voor een ongeëvenaarde combinatie van stijl, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Verbeter uw Tapkraanspel en geniet van het volledige potentieel van uw favoriete brouwsels met deze uitzonderlijke roestvrijstalen tap.

Item ID 453024
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 725 g
Dimensies 100×40×115mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: