ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - V20, goud


Item nummer NEW-3280

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 125,99
EUR  98,99 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal, model - V20, goud

Verhoog uw bartending-ervaring met de hoogwaardige Tapkraan V20, gemaakt van duurzaam chroom-nikkel-staal met een elegante gouden afwerking. Deze kraan is ontworpen voor professionele bars en cateringdiensten en is het perfecte accessoire om elke keer weer de perfecte schenking te leveren.

Kenmerken

  • De chroomnikkelstalen behuizing, zuiger en schroefdraad zorgen voor een lange levensduur van de kraan en eenvoudige reiniging.
  • De weerstand tegen corrosie en roest zorgt ervoor dat de kraan er na langdurig gebruik als nieuw uitziet en functioneert.
  • De kraan wordt geleverd met een rozet en borgmoer voor eenvoudige en snelle installatie, zonder dat er extra materialen nodig zijn.
  • De kraan is voorzien van een NW 7mm aansluiting, geschikt voor alle standaard bierlijnen, voor ultieme veelzijdigheid.
  • De kraan is voorzien van een geïntegreerde schuimknop voor aangepaste schuimniveaus, waardoor optimaal biergenot mogelijk is.
  • De schroefdraadaansluitingen met een lengte van 55 mm maken een flexibele installatie mogelijk, ideaal voor diverse drankcontainers en bartafels.

Verbeter uw bartendingopstelling met de Tapkraan V20, een betrouwbare en stijlvolle keuze voor professionals. Deze kraan is gemaakt van robuust chroom-nikkelstaal en zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar is ook eenvoudig te onderhouden, waardoor u meer tijd heeft om u te concentreren op het serveren van de perfecte pint.

Stel u de tevredenheid van uw klanten voor als ze getuige zijn van de elegante gouden afwerking van de Tapkraan V20 in actie. Het is niet zomaar een tik; het is een statement-stuk dat een vleugje verfijning aan je bar toevoegt. Het corrosiebestendige ontwerp garandeert een duurzame glans en behoudt zijn uitstraling, zelfs bij constant gebruik.

De installatie is een fluitje van een cent dankzij de meegeleverde rozet en borgmoer, waardoor een probleemloos installatieproces mogelijk is. De NW 7 mm-aansluiting zorgt voor compatibiliteit met standaard bierlijnen en biedt u veelzijdigheid en gemak voor verschillende drankopties. Het is een veelzijdige toevoeging die zich aanpast aan de unieke behoeften van uw bar.

Ervaar de vrijheid om het schuimniveau te regelen met de geïntegreerde schuimknop. Pas elke schenking tot in de perfectie aan, waardoor de algehele bierdrinkervaring voor uw klanten wordt verbeterd. De schroefdraadconnectoren, met een lengte van 55 mm, maken een flexibele installatie mogelijk, geschikt voor verschillende containerformaten en barconfiguraties.

Upgrade naar de Tapkraan V20 voor een naadloze en consistente schenkervaring. Deze kraan is niet alleen een hulpmiddel; het is een investering in de tevredenheid van uw klanten en het succes van uw bar. Verbeter uw bartendingspel met de perfecte mix van functionaliteit en design die de Tapkraan V20 naar uw etablissement brengt.

Item ID 453022
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 860 g
Dimensies 110×37×90mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: