ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van roestvrij staal met kunststof compensator, gepolijst


Item nummerĀ NEW-3307

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 129,07
EUR Ā 101,41 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal met kunststof compensator, gepolijst

Verhoog uw biertapervaring met onze hoogwaardige compensatorkraan van chroom-nikkel-staal met een kunststof compensator. Deze kraan is niet alleen perfect voor thuisgebruik, maar ook voor professionele restaurants en bars die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. De kraan is ontworpen voor optimaal bier schenken en is voorzien van een innovatieve schuimknop waarmee u de volledige controle over het bier in uw handen heeft. Geniet elke keer weer van het perfecte aroma en de perfecte smaak van je bier met onze hoogwaardige tap.

Kenmerken:

  • Chroomnikkelstalen constructie met een kunststof compensator
  • Gepolijste behuizing beschermt tegen roest en zorgt voor een langere levensduur
  • Extreem stabiel en duurzaam voor professioneel en thuisgebruik
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
  • Compacte afmetingen van 100x40x85 mm voor gebruiksgemak
  • Indrukwekkend nettogewicht van 840 g voor stabiliteit en betrouwbaarheid

De schroefdraadbus van ca. 35mm maakt een probleemloze installatie mogelijk, terwijl de compacte afmetingen van 100x40x85mm de kraan niet alleen krachtig maar ook uiterst praktisch in gebruik maken.

Verbeter uw biertapervaring met het extra voordeel van eenvoudig onderhoud. De chroomnikkelstalen constructie en de gepolijste behuizing beschermen de kraan niet alleen tegen roest, maar zorgen ook voor een langere levensduur, waardoor u een betrouwbare en duurzame oplossing krijgt voor uw biertapbehoeften.

Voor degenen die waarde hechten aan stabiliteit en duurzaamheid, valt onze compensatorkraan op door zijn indrukwekkende nettogewicht van 840 g. Dit aanzienlijke gewicht zorgt niet alleen voor stabiliteit tijdens het gebruik, maar garandeert ook een betrouwbare en consistente schenkervaring, zowel thuis als in een professionele omgeving.

De innovatieve schuimknop op onze compensatorkraan is met precisie ontworpen en geeft u volledige controle over de bierstroom. Deze functie zorgt ervoor dat je je bier kunt schenken met de perfecte balans tussen schuim en vloeistof, waardoor je bij elk glas een ongeƫvenaarde drinkervaring krijgt.

Ervaar het gemak van eenvoudige installatie met de schroefdraadbus van circa 35 mm. Dit doordachte ontwerpelement maakt het instellen van uw compensatorkraan een fluitje van een cent, waardoor u tijd en moeite bespaart en tegelijkertijd een veilige en betrouwbare verbinding garandeert.

De compacte afmetingen van onze kraan van 100x40x85 mm dragen niet alleen bij aan de bruikbaarheid ervan, maar maken hem ook tot een veelzijdige keuze voor verschillende biertapconfiguraties. Of u nu weinig ruimte heeft of een kraan wilt die naadloos in uw bestaande bar of kegerator past, onze compensatorkraan is de ideale oplossing.

Investeer vandaag nog in de ultieme biertapoplossing en til uw bierdrinkmomenten naar nieuwe hoogten met onze compensatorkraan. De perfecte schenking is nu binnen handbereik.

Item ID 453038
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 865 g
Dimensies 100Ɨ40Ɨ85mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: