ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal met roestvrijstalen compensator, goudkleurig


Item nummerĀ NEW-3315

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 122,80
EUR Ā 112,50 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal met roestvrijstalen compensator, goudkleurig

Maak kennis met onze exclusieve compensatorkraan van chroom-nikkel-staal met roestvrijstalen compensatorkraan, goudkleurig. Dit product is perfect voor professionele barmannen en restauranthouders en garandeert een perfecte en romige biertapervaring.

Unieke voordelen en uitstekende functies

  • Roestvrijstalen compensator: Onze compensatorkraan is uitgerust met een duurzame en hoogwaardige roestvrijstalen compensator die zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling in het biervat. Dit resulteert in een perfect en romig bier met een optimale schuimstructuur dat de bierliefhebber zal bekoren.
  • Hoogwaardige materialen: deze kraan is gemaakt van corrosiebestendig chroom-nikkel-staal en gaat gegarandeerd lang mee en is bestand tegen intensief gebruik. De goudkleurige coating beschermt de kraan en geeft hem een stijlvolle en elegante uitstraling.
  • Eenvoudig in gebruik: de compensatorkraan wordt geleverd met een schuimknop en een rozet die zorgen voor een comfortabele bediening tijdens het tappen. De schroefdraadconnector, met een lengte van ongeveer 55 mm, is perfect voor de meeste soorten bierleidingen.

Onze compensatorkraan van chroom-nikkel-staal met roestvrijstalen compensator, goudkleurig, zet nieuwe normen op het gebied van tappen. Hier volgen nog meer redenen waarom dit product de ideale keuze is voor bierliefhebbers:

  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: de compensatorkraan kan zich eenvoudig aanpassen aan verschillende soorten bierlijnen, waardoor hij geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen en opstellingen.
  • Gemakkelijk schoon te maken: het eenvoudige en ongecompliceerde ontwerp maakt het schoonmaken van deze kraan eenvoudig, waardoor tijd wordt bespaard en de hygiĆ«ne wordt gewaarborgd.
  • Elegant ontwerp: de goudkleurige coating geeft dit product een esthetisch en elegant tintje dat de uitstraling van uw bar of restaurant zal verbeteren.
  • Geschikt voor verschillende soorten bier: Of je nu pils, tarwe of stout drinkt, deze compensatorkraan garandeert een perfecte taping van verschillende soorten bier.
  • Betrouwbaarheid en lange levensduur: deze hoogwaardige kraan is gebouwd met duurzame materialen die betrouwbare prestaties garanderen, zelfs bij intensief gebruik.
  • Klanttevredenheid: Het gebruik van deze compensatortap garandeert uw gasten een unieke en onvergetelijke bierervaring. Dit leidt uiteindelijk tot een grotere klanttevredenheid en retentie.
  • Een investering in kwaliteit: deze compensatorkraan is niet zomaar een typisch product, maar een investering in de algehele kwaliteit van uw tapsysteem en de tevredenheid van uw gasten.

Bestel nu en ontdek waarom onze compensatorkraan van chroom-nikkel-staal met roestvrijstalen compensatorkraan, goudkleurig, de perfecte kraan is voor perfect tappen.

Item ID 453041
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 950 g
Dimensies 115Ɨ37Ɨ90mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: