ich-zapfe

Statafelhoes, Tafelblad, Bar teller met 1 wastafel, chroomnikkelstaal, 1600 x 730 x 50 mm


Item nummer NEW-4292

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.397,20
EUR  1.097,80 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Statafelhoes, Tafelblad, Bar teller met 1 wastafel, chroomnikkelstaal, 1600 x 730 x 50 mm

De chroomnikkelstalen standaard barafdekking met 1 wastafel in de afmetingen 1600/730/50 is een hoogwaardige en functionele oplossing voor bars, restaurants en hotels. Hier zijn tien redenen waarom dit product essentieel is voor restauranthouders:

  • Nauwkeurige afwerking:De standaard stangafdekking van chroomnikkelstaal is gemaakt van 1 mm dik, gesatineerd geborsteld roestvrij staal met gelaste hoeken. Dit betekent dat het niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam.
  • Hygiënische reiniging:Dankzij de PRISMA-PLUS zeefplaat is de chroomnikkelstalen standaardstaafafdekking bijzonder hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken, wat ervoor zorgt dat aan de strenge hygiënenormen wordt voldaan.
  • Aanpassingsopties:De kolombooroptie maakt maatwerk mogelijk om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.
  • Kraangat:Met een kraangat van 32 mm is de afdekking klaar voor een probleemloze installatie van kranen, waardoor de functionaliteit verder wordt verbeterd.
  • Volledige afmetingen:Alle afdekkingen zijn maar liefst 730 mm diep en 50 mm dik, met totale afmetingen van 1.600/730/50. De extra afmetingen zorgen voor een royaal werkoppervlak.
  • Optimaal formaat lekbak:De lekbak van 1.000 x 300 mm biedt een efficiënt opvangoppervlak om gemorste vloeistoffen onder controle te houden en de omgeving schoon te houden.
  • Veelzijdig gebruik:Ideaal voor bars, restaurants en hotels, de chroomnikkelstalen standaard barafdekking bewijst zijn waarde in omgevingen waar prestaties en betrouwbaarheid cruciaal zijn.
  • Kogelkraan:Dit barblad met spoelbak is uitgerust met een kogelkraan, een belangrijk onderdeel voor het regelen van de waterstroom.
  • Waterafsluitklep:Met een waterafsluitklep kan deze bargootsteen indien nodig eenvoudig worden in- en uitgeschakeld, waardoor water wordt bespaard en verspilling wordt voorkomen.
  • Eenvoudig te installeren:De standaard barafdekking van chroomnikkelstaal met 1 wasbak is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan.

De chroomnikkelstalen standaard barafdekking met 1 wastafel is een musthave voor elke bar, restaurant of hotel. Dankzij de nauwkeurige afwerking, de hygiënische reiniging, de aanpassingsmogelijkheden en het veelzijdige gebruik is dit de beste keuze voor elke vestiging waar prestaties en betrouwbaarheid voorop staan. Investeer dus vandaag nog in dit product en geniet van alle voordelen die het te bieden heeft!

Item ID 453137
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 16500 g
Dimensies 1600×730×50mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: