ich-zapfe

Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic Rum Type Premium, met spiritusbrander en thermometer, 0,7L


Item nummer NEW-7523

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 383,18
EUR  301,07 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Alambiek, Distilleerketel, Distillatie apparaat - Alembic Rum Type Premium, met spiritusbrander en thermometer, 0,7L

Belangrijkste kenmerken:

  • Hoogwaardig koper met uitzonderlijke afwerking en design
  • Compacte afmetingen en indrukwekkende functionaliteit
  • Verfijningstanks voor herhaalde condensatie die een zeer hoog zuiverheidsniveau garanderen
  • Inclusief een alcohollamp voor directe bediening op de houten voet
  • Capaciteit destillatievat: ongeveer 0,7 liter
  • Dikte: 0,9 mm, Materiaal: koper en messing handgrepen, Gewicht: 1,3 kg
  • Afmetingen H x L x B: 280 mm x 310 mm x 140 mm

Het Alembic Rum Type Distillatieapparaat, een toppunt van vakmanschap en design, biedt een capaciteit van ongeveer 0,7 liter. Dit hoogwaardige koper is zorgvuldig gemaakt met precisie en aandacht voor detail en valt nog steeds op door zijn uitzonderlijke vakmanschap en boeiende ontwerp, waardoor een naadloze distillatie-ervaring wordt gegarandeerd.

Wat dit destillatiesysteem naar ongeëvenaarde hoogten tilt, zijn de twee verfijningstanks, strategisch geïntegreerd voor herhaalde condensatie. Deze innovatieve eigenschap garandeert de verwijdering van ongewenste stoffen, wat resulteert in een uitzonderlijk zuiver destillaat van de hoogste kwaliteit. De toevoeging van een alcohollamp, onderdeel van de uitgebreide set, maakt directe bediening op de houten basis mogelijk, wat het gemak en de flexibiliteit vergroot.

Met een gewicht van slechts 1,3 kg heeft het koper nog steeds een dikte van 0,9 mm, wat de lichtgewicht maar toch robuuste constructie aantoont. De koperen handgrepen voegen een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan het apparaat. De afmetingen (H x L x B: 280 mm x 310 mm x 140 mm) dragen verder bij aan het compacte karakter, waardoor het gemakkelijk kan worden opgeborgen en gebruiksvriendelijk is.

Het destillatieapparaat van het Alembic Rum-type is niet alleen een apparaat; het is een statement van verfijning en functionaliteit. Of je nu een doorgewinterde distilleerder of een beginnende liefhebber bent, dit apparaat belooft een reis naar de wereld van premium distillatie, waar elke druppel een verhaal vertelt van zuiverheid, vakmanschap en ongeëvenaarde kwaliteit.

Investeer in het buitengewone met dit destillatieapparaat, waar traditie en innovatie samenkomen en de kunst van het distilleren nieuwe hoogten bereikt. Verbeter vandaag nog uw distillatie-ervaring en geniet van de voortreffelijkheid die het distillatieapparaat van het Alembic Rum-type definieert.

Is distilleren legaal?
In sommige landen wel, in andere niet. Verschillende landen hebben verschillende wetten, en sommige staan kleine hoeveelheden thuisdistillatie toe of vereisen een commerciële licentie. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om zichzelf te informeren over de wetten die in zijn land van toepassing zijn. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het oneigenlijk gebruik van onze stills. Ons bedrijf aanvaardt geen verantwoordelijkheid.

Item ID 454122
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 1300 g
Dimensies 310×140×280mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: