ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Mr. Tea Black 4L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal


Item nummer NEW-99748

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 138,60
EUR  108,90 *
Inhoud 1 stuk
Verzendklaar binnen 10 dagen

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Mr. Tea Black 4L, met dispenser, elektrische, roestvrij staal

De Mr. Tea Samovar is een elektrische roestvrijstalen theeketel die zowel functioneel als esthetisch is ontworpen om uw theeritueel opnieuw te definiëren. Met een royale inhoud van 4 liter kunt u genieten van uw favoriete thee, terwijl de afneembare theepot met een inhoud van 1 liter zorgt voor ultieme flexibiliteit.

Onthullende uitmuntendheid: kenmerken die uw theeritueel opnieuw definiëren:

  • Krachtige prestaties: Met een robuust vermogen van 1600 watt kunt u snel en efficiënt thee bereiden.
  • Moderne elegantie: Het elegante matzwarte ontwerp van deze Russische theeketel voegt een vleugje verfijning toe aan uw theehoek.
  • Intelligente energiebesparing: Profiteer van de energiebesparende modus met automatische uitschakeling bij het bereiken van het kookpunt, waarbij efficiëntie wordt gecombineerd met milieuvriendelijke theebereiding.
  • Aanpasbaar koken: Pas de temperatuur aan voor elk type thee met de traploos regelbare thermostaat, waardoor een persoonlijke en heerlijke thee-ervaring wordt gegarandeerd.
  • Comfort opnieuw gedefinieerd: Ergonomisch ontworpen met thermisch geïsoleerde handgrepen, biedt de elektrische samovar een comfortabele en veilige theeervaring.
  • Zorg voor waterzuiverheid: Het geïntegreerde antikalkfilter in de aftapkraan zorgt voor een pure, ongewijzigde theesmaak.
  • Gemakkelijk schenken: Dispenser met één hand, gemaakt van duurzaam plastic, vereenvoudigt het proces van het schenken van thee, waardoor gemak en gebruiksgemak wordt gegarandeerd.
  • Veiligheid en organisatie: Met bescherming tegen oververhitting en opbergruimte voor het snoer geeft de Mr. Tea Russische theeketel prioriteit aan veiligheid en orde, waardoor een extra laag rust wordt toegevoegd aan uw theerituelen.

Afmetingen die er toe doen:

  • Item Gewicht: Een hanteerbaar gewicht van 5,58 kg zorgt voor eenvoudige bediening en draagbaarheid.
  • Afmetingen (L x B x H): Een compacte voetafdruk van 37 x 28 x 42 cm maakt de Samovar een veelzijdige toevoeging aan elke ruimte.

Dompel u onder in de Mr. Tea-ervaring waarbij de automatische uitschakelfunctie zorgt voor energiebesparende functionaliteit en thermisch geïsoleerde handgrepen zorgen voor comfort en veiligheid tijdens het gebruik. De zorgvuldig ontworpen aftapkraan, uitgerust met een geïntegreerd antikalkfilter, is een voorbeeld van de toewijding aan een ongerepte theesmaak. De eenhandsdispenser van duurzaam plastic vereenvoudigt het gietproces, terwijl de bescherming tegen oververhitting en het opbergen van het snoer de veiligheid en organisatie verbeteren. Verhoog uw theemomenten met de elektrische samovar, een perfecte combinatie van vorm en functie. Koop vandaag nog uw Mr. Tea theesamovar en geniet van de kunst van het theezetten op zijn best!

Item ID 99925201
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 2700 g
Dimensies 280×265×470mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!