ich-zapfe

Samovar, russische theeketel - Odette Blance 5L, met dispenser, elektrische, porselein


Item nummer NEW-99744

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 1.020,60
EUR  801,90 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 2-4 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Samovar, russische theeketel - Odette Blance 5L, met dispenser, elektrische, porselein

Ga op een reis van onovertroffen theegenot met onze Russische theeketel met theemaker - Odette Blance, gemaakt van voortreffelijk porselein en met een handige dispenser. Deze elektrische samovar is een perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en de nieuwste technologie en biedt een onvergelijkbare thee-ervaring.

Ontdek de ongeëvenaarde kenmerken:

  • IHS-technologie: De Intelligent Heating System zorgt voor maximale energie-efficiëntie door het intelligent beheren van de verwarmingsspiralen, waardoor de optimale watertemperatuur wordt bereikt.
  • Hoogwaardig vakmanschap: Geniet van de onberispelijke vormgeving van Odette Blance, waarbij traditionele esthetiek perfect samensmelt met moderne functionaliteit.
  • Geïntegreerde dispenser: Giet eenvoudig heet water dankzij de doordacht ontworpen geïntegreerde dispenser.
  • Royale 5 liter capaciteit: De capaciteit van 5 liter is perfect voor vergaderingen en dagelijks gebruik. Geniet van langere theesessies met uw dierbaren.

IHS-technologie zorgt voor uitzonderlijke energie-efficiëntie door het intelligent beheren van de verwarmingsspiralen. De primaire spoel schakelt automatisch uit wanneer het kookpunt wordt bereikt, terwijl de secundaire spoel het water op de gewenste temperatuur houdt. Met een vermogen van 1800 Watt en een inhoud van 5 liter, is deze samovar een essentiële metgezel voor veeleisende fijnproevers, zelfs bij langdurig dagelijks gebruik.

Met de geïntegreerde dispenser kunt u moeiteloos heet water gieten en genieten van hoogwaardig porselein en elegante esthetiek die de Odette-theemaker definieert. De porseleinen constructie voegt een vleugje elegantie toe en zorgt voor eenvoudige reiniging, terwijl het vermogen van 1800 W een snelle verwarming mogelijk maakt, zodat u op uw gemak kunt genieten van een hete thee of drankje.

Deze veelzijdige samovar is perfect voor ontbijtruimtes, restaurants, evenementen of in uw eigen huis. Kies voor het toppunt van kwaliteit en verfijning en maak van elk moment van de thee-ervaring een hoogtepunt met de Odette Blance-samovar.

Item ID 99925197
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 10000 g
Dimensies 370×300×580mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!