ich-zapfe

Verwarmingselement, Warmte element - voor een theepot


Item nummer 443594

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 50,39
EUR  30,77 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Verwarmingselement, Warmte element - voor een theepot

Met een vermogen van 2,4 kW en een spanning van 220 V kunt u met ons verwarmingselement de temperatuur van het brouwwater gedurende het hele proces nauwkeurig regelen, waardoor een stabiele temperatuur en perfecte brouwresultaten worden gegarandeerd.

Producteigenschappen:

  • Snelle en efficiënte verwarming:Ons verwarmingselement is krachtig genoeg om uw brouwwater snel en efficiënt op te warmen, zodat u in een mum van tijd kunt beginnen met het bereiden van uw favoriete drankjes.
  • Optimale spanning:Dankzij de spanning van ons verwarmingselement heeft u optimale controle over de temperatuur, voor nauwkeurigere koffiezetresultaten.
  • Stabiele temperatuur:Ons verwarmingselement zorgt voor een stabiele temperatuur van het brouwwater gedurende het gehele brouwproces, voor betere resultaten en consistentere smaken.
  • Eenvoudig te installeren:Ons verwarmingselement is eenvoudig te installeren, zodat je snel aan de slag kunt met je waterkoker.
  • Hoogwaardige materialen:Ons verwarmingselement is gemaakt van hoogwaardige materialen om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid.
  • Duurzaam en betrouwbaar:Ons verwarmingselement levert betrouwbare en langdurige prestaties, zodat u het regelmatig kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u het binnenkort moet vervangen.
  • Veilig in gebruik:Ons verwarmingselement is ontworpen met het oog op veiligheid, zodat u het kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele risico's.
  • Betaalbaar en kosteneffectief:Ons verwarmingselement is betaalbaar en kosteneffectief, zodat u de kwaliteit van uw koffie kunt verbeteren zonder veel geld uit te geven.

Investeer vandaag nog in ons verwarmingselement voor brouwketels en breng uw brouwproces naar een hoger niveau.

Item ID 452112
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Belgie
Inhoud 1 stuk
Gewicht 200 g
Dimensies 231×112×57mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: