ich-zapfe

Fustkoppeling, Bierfustaansluiting - Micro-Matic, Type M


Item nummerĀ 443537

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EURĀ 93,65
EUR Ā 73,58 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Fustkoppeling, Bierfustaansluiting - Micro-Matic, Type M

De Fustkoppeling Micro-Matic, Type M is een onmisbaar product voor bars, restaurants en brouwerijen die bier van de tap aanbieden. Met zijn duwer van roestvrij staal, drankaansluiting R 5/8"" en drukgas aansluiting R 3/4"" is dit product niet alleen een investering in een lange levensduur, maar ook in hoogste gebruiksvriendelijkheid.

Hoogtepunten

  • Individuele merklabels op het handvat maken het mogelijk om de fustkoppeling aan te passen aan de eigen merkidentiteit en een unieke herkenbaarheid te creĆ«ren.
  • De duurzaamheid van het handvat wordt gegarandeerd door het gebruik van roestvrij staal en een POM-onderdeel, wat een robuuste constructie en langdurige betrouwbaarheid betekent.
  • De keuze tussen roestvrij staal of vertind messing biedt gebruikers de flexibiliteit om hun persoonlijke voorkeuren in overweging te nemen en de tapkop perfect aan te passen aan hun behoeften.
  • De hoofdafdichting overtuigt door uitstekende prestaties en betrouwbaarheid om een altijd vlekkeloze werking te garanderen.
  • Het hoogwaardige ontwerp en de aantrekkelijke oppervlaktecoating stellen nieuwe normen op het gebied van esthetiek, waardoor de bierfustaansluiting niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk is.

Alle tapkoppen van messing zijn vertind om corrosie effectief te voorkomen. De Bierfustaansluiting - Micro-Matic, Type M biedt ook de praktische mogelijkheid om het handvat individueel vorm te geven en de merkidentiteit te versterken. Met een hoge prestatie van de hoofdafdichting kunnen gebruikers er zeker van zijn dat het product consequent een uitstekende kwaliteit levert. De oppervlaktecoating en het doordachte ontwerp van het product zijn van hoogste kwaliteit, wat een langdurige duurzaamheid garandeert.

De fustkoppeling is het ideale product voor iedereen die bier van de tap aanbiedt. Met zijn indrukwekkende prestaties, robuust ontwerp en langdurige duurzaamheid is het een onmisbaar gereedschap in de horeca. De mogelijkheid tot individuele aanpassing en de duidelijke focus op hoogste kwaliteit maken deze bierfustaansluiting tot de ideale keuze voor professionele drankgelegenheden die het beste voor hun klanten willen.

Item ID 452074
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Inhoud 1 stuk
Gewicht 900 g
Dimensies 150Ɨ70Ɨ120mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geĆÆnteresseerd kunnen zijn in: