ich-zapfe

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof, blauw


Item nummer NEW-3302

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 74,00
EUR  63,00 *
Inhoud 1 stuk
Klaar om binnen 24 uur geleverd te worden!

* Incl. BTW excl. verzending

Tapkraan, Bierkraan, Compensatorkraan - gemaakt van chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof, blauw

Upgrade uw biertapinstallatie met onze uitzonderlijke compensatorkraan. Deze kraan is gemaakt van hoogwaardig chroom-nikkel-staal en ABS-kunststof in een unieke blauwe kleur en verbetert je bierervaring op meer dan één manier.

Belangrijkste kenmerken van onze compensatorkraan:

  • Uniek ontwerp:De boeiende blauwe kleur en de korte roestvrijstalen compensator verhogen niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van uw bieropstelling, maar zorgen ook voor een persoonlijk tintje.
  • Moeiteloze stroom:Ervaar het plezier van een snelle en soepele bierstroom met de CNS-uitloop van Ø 8,5 mm, waardoor elke bierliefhebber een heerlijke schenkervaring krijgt.
  • Zelfsluitend mechanisme:Onze compensatorkraan is uitgerust met een zelfsluitend mechanisme, een bewijs van zijn superieure techniek. Deze functie minimaliseert lekken, waardoor een onberispelijk tapstation behouden blijft voor een verbeterde algehele ervaring.
  • Perfect schuim:Neem de controle over uw bierschenkproces met de geïntegreerde schuimknop. Bereik de perfecte schenkverhouding en schuimkwaliteit, passend bij de voorkeuren van zelfs de meest veeleisende bierkenners.
  • Eenvoudige installatie:Bespaar kostbare tijd en moeite met de CNS-schroefdraadconnector met een lengte van 55 mm. Het eenvoudige installatieproces zorgt ervoor dat u zonder onnodig gedoe kunt genieten van de voordelen van onze compensatorkraan.
  • Doseringprecisie:Onze compensatorkraan biedt nauwkeurige en nauwkeurige doseringscontrole, waardoor bierverlies wordt geminimaliseerd en de efficiëntie van uw tapsysteem wordt gemaximaliseerd. Geniet van een kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossing voor uw biertapbehoeften.
  • Duurzame componenten:Onze compensatorkraan is vervaardigd met duurzame en betrouwbare componenten en garandeert langdurige superieure prestaties. Investeer in een kraan die de tand des tijds doorstaat en constante kwaliteit schenkt waar u van kunt genieten.
  • Veelzijdige toepassingen:Of u nu een thuisbar, een pub of een brouwerij opzet, onze compensatorkraan is een veelzijdige toevoeging. Het aanpassingsvermogen maakt hem geschikt voor verschillende omgevingen en komt tegemoet aan de uiteenlopende behoeften van bierliefhebbers.
  • Verbeterde bierervaring:Verhoog uw biertapconfiguratie en algehele bierervaring met onze uitstekende compensatietap. Het gaat verder dan functionaliteit en voegt een vleugje verfijning en efficiëntie toe aan elke schenking.
  • Kwaliteitsgarantie:Wees gerust, wetende dat onze compensatorkraan strenge kwaliteitscontroles ondergaat. We doen er alles aan om een product te leveren dat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft, zodat u tevreden bent met elk getapt biertje.

Maak de slimme keuze door voor onze compensatorkraan te kiezen – waar innovatie en traditie samenkomen, en elke gietbeurt een bewijs is van kwaliteit en uitmuntendheid. Verbeter vandaag nog uw biertapervaring!

Item ID 453033
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 860 g
Dimensies 120×40×95mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: