ich-zapfe

Koperen pan, koekenpan koper - met handvatten, 16 cm


Item nummer NEW-8269

Fabrikant: ich-zapfe

RRP EUR 61,17
EUR  48,06 *
Inhoud 1 stuk
Klaar voor verzending binnen 14 dagen.

* Incl. BTW excl. verzending

Koperen pan, koekenpan koper - met handvatten, 16 cm

De Koperen Pan met Handvatten, 16 cm, is een duurzaam en veelzijdig kookgereedschap dat perfect is voor zowel professionele keukens als dagelijkse huishoudens. Gemaakt van koper, tin en messing, biedt deze pan uitstekende warmtegeleiding, verdeelt de warmte gelijkmatig en verwarmt snel, wat energie en tijd bespaart. Met zijn geverfde exterieur is het belangrijk om de instructies te volgen om de verf voor gebruik te verwijderen.

Kenmerken en Voordelen

  • Hoogwaardige Materialen:Deze Koperen Pan is gemaakt van koper, tin en messing, wat het uitstekend maakt voor warmtegeleiding.
  • Energiezuinig:De pan verdeelt de warmte gelijkmatig en warmt sneller op dan andere materialen, waardoor het een energiezuinige oplossing is.
  • Handvatten:Deze pan heeft handvatten aan beide zijden, waardoor het eenvoudig is om hem door de keuken te verplaatsen en de kans op brandwonden wordt verminderd.
  • Verwijderen van Verf:De Koperen Pan heeft een geverfd exterieur dat voor gebruik moet worden verwijderd. Volg de bijgevoegde instructies voor eenvoudige en effectieve verfverwijdering.
  • Makkelijk Schoon te Maken:Deze Koperen Pan is eenvoudig schoon te maken, aangezien het koperen materiaal van nature niet-klevend is. Een zachte handwas met zeep en water is alles wat nodig is.

De Koperen Pan met Handvatten, 16 cm, is een perfecte aanvulling op jouw keuken. Met zijn hoogwaardige materialen en uitstekende warmtegeleiding is deze pan ideaal voor het bereiden van alles, van een eenvoudige omelet tot een luxe pannensaus. Het geverfde exterieur geeft deze pan een strakke en moderne uitstraling, maar het is van essentieel belang om de verf voor gebruik te verwijderen. Gelukkig zijn de bijgevoegde instructies eenvoudig te volgen en heb je jouw Koperen Pan snel klaar voor gebruik.

Verwijdering van verf

De koperen pannen zijn aan de buitenkant geverfd, wat voor het eerste gebruik moet worden verwijderd. Volg deze instructies zorgvuldig:

  1. Week de pan in water en voeg natriumbicarbonaat toe. Meng goed.
  2. Kook 15 minuten en je ziet de laklaag loskomen van de pan.
  3. Was het gebruiksvoorwerp met zeep en water en droog het grondig af. Gebruik een speciaal reinigingsproduct om de buitenglans te behouden.
  4. Verwijder eventuele overgebleven verf met een doek gedrenkt in aceton.

Koperen pannen zijn populair vanwege hun snelle opwarmtijd, gelijkmatige warmteverdeling en energiezuinigheid. En met de inbegrepen handvatten kun je de pan eenvoudig verplaatsen van het fornuis naar de oven of rechtstreeks naar de tafel serveren. Koper heeft van nature antiaanbak-eigenschappen, waardoor het eenvoudig is om op te ruimen na een maaltijd.

Over het algemeen is de Koperen Pan met Handvatten, 16 cm, een veelzijdig en duurzaam keukengereedschap dat perfect is voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik.

Item ID 454393
Staat
Fabrikant ich-zapfe
Land van productie Duitsland
Inhoud 1 stuk
Gewicht 600 g
Dimensies 220×220×70mm

Snelle levering Wij leveren snel. Met DHL is uw bestelling binnen enkele dagen in huis of op de zaak!

Top Kwaliteit Producten van hoge kwaliteit van werelds grootste en beste merken!

Klanttevredenheid Meer dan 90% van onze klanten is zeer tevreden en beveelt ons aan andere aan!

Zekerheid Veilig online shoppen dankzij het SSL-Certificaat!

vaak gekocht met...

Je zou ook geïnteresseerd kunnen zijn in: